bäverskog och fästingskydd

Skrivet 2012-05-26 Klockan 11:51:18

Igår frontlineade jag Stella, efter fastsittande fästing nr 6 i år och säkert lika många krypande är det bara att inse att vi bor i ett fästingparadis och fixodida hjälper inte min lilla fästingmagnet tillräckligt. Inga konstiga biverkningar hittils så det är positivt, sen återkommer jag med hur bra det skyddar om några veckor! :)

Imorse var vi på promenix längs med ån där vi bor, hittade en ny "stig" som vi prövade.. Det låg välta träd längs med hela stigen, backarna sluttade 90° neråt i sidled och det var rötter som kringlade sig längs med stigen så hela promenaden blev en hinderbana. Stella tyckte det var svinkul och sprang och studsade hela vägen, ibland tog hon vattenpaus och sprang ner till ån och drack lite medans jag hamnade efter och staplade mig fram i leran och terrängen.

Har förstått att vi har en riktig hopp-mops för istället för att gå under välta träd osv. så ska hon prompt alltid hoppa över dom, blir lika förvånad varje gång hon studsar över träd och grenar som en graciös liten vovve och absolut inte som den klumpiga lilla gris hon är annars ;)

Efter en bit fick vi även förklaringen till alla välta träd (se bilden), bäverskog! Sen började jag höra ett brummande/surrande ljud (tror jag, eller så inbillade jag mig), nån som vet hur bävrar låter? Kan ju intyga om att jag garanterat var på deras område och inte vårat, undra om dom kan bli aggressiva eller bara skygga?..Haha, kan va värt att kolla upp för det var verkligen en rolig promenad-stig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se