Spelskoj!

Skrivet 2012-06-30 Klockan 23:07:03

 
Detta spel köpte jag åt Stella när hon bara var 3-4 månader vi började lätt och gjorde det svårare, kul tyckte vovven då och det är lika poppis fortfarande, bara man närmar sig hyllan det ligger på så har man en ivrig mops vid fötterna. Superbra hjärngympa ösregninga(eller jättesoliga) dagar! Dock har Stella fattat hur hon ska göra det snabbt så det tar inte alls lång tid innan alla godisar är hittade längre så jag ska se om jag kan hitta på något sätt att försvåra det.. Spelet kommer från Nina Ottosson och jag köpte det på stora hundmässan i Stockholm i vintras då dom hade pangpris på dessa (vilka annars är ganska dyra).
 
Det är så kul att ge lillmopsa utmaningar och se när hon löser dom och även se hur sjukt stolt hon blir när hon fixat det, som våran senaste tex. stoppa godisar i en kartong, knyta fast ett snöre i kartongen och trycka in den under soffan där det är för trångt för att hon ska komma under och sen bara låta snöret sticka fram. Då får hon förstå att hon ska dra i snöret, ta fram kartongen, öppna den och vips! GODIS :)
Annars har jag beställt hem lite aktiveringsleksaker från kong också, man kan tydligen bygga ihop delar och köpa fler för att "försvåra" lite. Kul shopping! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se