Midsommarfirande!

Skrivet 2012-06-25 Klockan 20:54:54

Hemma efter en sjukt mysig midsommarhelg med fina vänner på landet! Stella har sprungit löst och lekt med bästa Balder hela helgen och jag har nog aldrig sett en tröttare mops förut.
Hundarna har sprungit, busat, kampat och badat och vi andra har ätit god mat, spelat kubb, druckit goda drinkar och massa annat skoj! Som tur är fick Stella låna Balders flytväst då hennes egna inte kommit ännu.. Stella hade verkligen NOLL koll på att man bör simma i vattnet, hon dyker gärna i med huvudet först och rör sig inte ur fläcken förrän husse fiskat upp henne ur vattnet ska det börja simmas (gärna i luften).
Men det är väl en träningsfråga kanske, bäst var iaf flytväst och koppel på då man aldrig kan vara för försiktig men en badsugen tokstolla nära vattnet ;)
 
Sen förstod hon simmandet och hade en jäkla fart mellan alla glada midsommarfirare i vattnet och sen upp på bryggan och land för lite mopsryck och mer lek med Balder. Att komma hem och gå i koppel igen var inte alls lika roligt som att vara fri från sånt tjaffs hela helgen tyckte Stella.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midsommar-mops-pussar från oss!


Kommentarer
Postat av: Christina

Skrivet 2012-06-25 Klockan 22:07:56
Tusen tack för tipset, det ska jag absolut kolla på! :)
Underbar midsommar ni verkar ha haft, saknar mina små plattnosar när man ser din fina fröken :) Härligt att hon gillar att simma!

URL: http://christinarooth.blogg.se

Postat av: Bella

Skrivet 2012-06-26 Klockan 16:38:20
Heeeeej Stella-bus och Cajsa :)
Vi kastrerade Elsa på grund av rädsla för livmoderinflammation och juvertumörer, helt enkelt. Livmoderinflammation drabbar 1 av 4 (eller 5, minns inte riktigt..) hundar och det är väldigt väldigt vanligt och kan snabbt gå riktigt illa om man har otur! Ska man inte avla på sin hund ser jag ingen anledning att riskera något, men alla tänker väldigt olika där. Man får nästan försvara sig ibland, vilket är helt sjukt! För att helt eliminera risken med juvertumörer bör man kastrera innan första löpet så det gjorde vi, de har dessutom betydligt lättare att sövas och läka ju yngre de är. Elsa fick lågt blodtryck under operationen som jag trodde var lika med döden, men det är tydligen ganska vanligt fick jag veta senare. Så jag hetsade upp mig och storbölade i onödan kan man säga :) Dessutom lägger de alltid plattnosade på intensiven här (vi kastrerade på strömsholm) vilket är jättebra då de får ständigt vak! Vi är jättenöjda och känner att Elsa är "piggare" än många andra i hennes ålder som kanske redan börjat slöa till sig och bli "vuxna", hon är precis som hon ska vara alltså, och alltid har varit :) Är det något mer du undrar så tveka inte att fråga! Stella är otroligt söt förresten, lilla lakritsprinsessan! <3

URL: http://pugilicious.wordpress.com


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se