Matte jobbar och Stella badar!

Skrivet 2012-06-06 Klockan 23:57:01

Matte har en hård arbetsvecka skiftjobb mån-sönd dock tagit ledigt på lördag för bröllop och sen ska vi klämma in lite studentfirande, födelsedagsfirande, rallylydnad och bara allmänt hundmys i den också!


Väl på jobbet så fick jag dom här bilderna på mms från husse då dom var och badade.. Hur mysigt ser dom inte ut att ha det? Stella badade ordentligt också, i med hela magen och mopsrus på land. Flytbryggan var tydligen lite läskig till en början men med husses hjälp och lite godis blev den okej, och när mopsruset var i full gång då var inte bryggan läskig alls längre;)

 


 


Nu ska det bara inhandlas en flytväst till lillebus sen är det ut på sjön som gäller, jag tror på en rosa Hurtta?.. Undra vad husse säger då, han är inte så vrålförtjust i när jag köper rosa saker då han känner sig extra mesig när han är ute med en rosa liten mops! Men vadå, hon är så snygg i reflexrosa ;)



Kommentarer
Postat av: Fanny

Skrivet 2012-06-07 Klockan 08:04:25
Ja, skriv gärna och berätta för jag blir väldigt nyfiken. Vad är det för "krav"? För jag tycker att jag ställer krav, och när det uppfylls belönar jag. Synd att vi inte bor närmre och hade kunnat träna tillsammans, känns som att vi kanske missförstått varadndra men så blir det väl när man kommunicerar såhär. Lycka till med det ni gör iaf!

URL: http://melkerpug.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se