EU pass

Skrivet 2012-06-21 Klockan 15:30:23

Igår var vi på Vettris och fixade EU-pass och tog rabiesvaccin på lillen.
Veterinären kikade även på Stellas klo, hon fick nämligen ta bort en klo när hon var runt 5 månader då hon fastnat i något och skadat den. Hela pulpan fick åka så hon kommer nog aldrig få någon ny klo där, men senaste månaden har det vuxit ut små trasiga bitar av klo som ser vassa ut mot huden. Hon har inte reagerat speciellt när jag tryckt och klämt på det men det såg inte skönt ut, veterinären konstaterade att det var små bitar klo som blivit "kvar" inuti som växer fram nu men att hon inte verkar ta skada av det alls.
 
Hon erbjöd sig att ge henne lugnande och pilla bort dom men menade att det var bara onödigt eftersom de antagligen ramlar bort av sig själva längre fram istället för att börja gräva, söva och pilla nu. Vi ska ut på landet hela midsommarhelgen och där det ska badas, springas och lekas och då vill vi inte gärna ha massa bandadge och onödigheter på oss:) När hon blev av med klon vid 5 månaders ålder var det kaos här hemma, förbandet åkte av var 20e minut, en frustrerad mopsvalp som bara ville springa, springa, springa. Snö och gegga ute överallt så hon fick ha en "sko" på sig i ca 3 veckor utomhus vilket inte alls var så roligt tyckte Stella. Matte fick bryt 100000 ggr när förbandet åkte av igen precis när man satt på det, MEN det lönar sig idag för efter allt tålamod då så får matte pilla på tassar och klippa klor mycket enklare idag än innan klo-historien.
 
 
 
Stella hittade en bädd som passade henne på Vettris, jätterosa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stella var jätteduktig på bordet, inte ett pip vid vaccinationen och bjöd veterinären på massa pussar!
 
Väl där kom mattes "hund/pryl-guru" och berättade att han lagt beställning på den rosa hurtta flytvästen åt oss och Linus tittade frågande på mig. "Vadå, nej tog du rosa?"...-Mjaae, haha kanske jag gjorde.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skrivet 2012-06-21 Klockan 19:35:21
skriv recension på flytvästen så snart ni har testat den! är sugen på att tvinga (hehe) melker att börja simma lite, bra för muskulaturen :)

Postat av: Fanny

Skrivet 2012-06-21 Klockan 19:35:40
kommentaren ovan var min!

URL: http://melkerpug.blogspot.com

Postat av: Catherine

Skrivet 2012-06-21 Klockan 21:37:05
Klart Stella ska ha en rosa flytväst! EU-pass? Planer att åka utomlands? Misommarhälsningar från mamma Vera med familj

URL: http://www.queenlawless.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se