Simtur och regn

Skrivet 2012-07-14 Klockan 23:52:50

Idag har vi varit ute på landet hela dagen på en "skördefest" med släkt och vänner, dock regnade det nästan hela dagen så det blev lite blött men det är väl det som är svensk sommar? :) Ännu blötare blev det för vovvarna då dom minnsan tyckte att det skulle badas, Stella i sin nya flytväst såklart! Hon trivdes superbra i den och har börjat simma för fulla muggar, ut efter pinnar och tillbaka igen utan problem. Vi hjälpte henne lite på traven första gången "visade" och höll i flytvästen så att det gick att simma samtidigt som Balder simmade runt och också visade så sen det var det en mops som inte ville upp ur vattnet.. Efteråt var det mopsrus och full fart på schemat, två blöta hundar som sedan blev torra och trötta och låg däckade hela middagen på kvällen.. Mysig dag trots regnet!
 
Men jag kan verkligen tipsa om Hurttas flytväst, inte bara för den är snygg utan nu vet vi att den fungerar utmärkt också :) 5-10 kg är Stellas strl, mattes 7,25 kg tunga mops.
 
 
 
Stella och Balder hämtar pinne.
 
"Jag tänker inte komma upp, jag ska simma mer"
Hon badar så mycket nuförtiden och vägrar gå upp så hon blir ju förkyld istället lilla snoris! 
 
Inte fräschaste badplatsen men perfekt för två nyfikna vovvar.
 


Kommentarer
Postat av: Emma

Skrivet 2012-07-15 Klockan 13:00:17
Åh vilka härliga bilder! Aska har upptäckt den här sommaren att bada är jätteroligt och jag är väldigt glad för det! Av nån anledning känns det roligt att ha en hund som gillar att bada haha :)

URL: http://emma.stjernstedt.net/blogg


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se