Pissmyror

Skrivet 2012-07-17 Klockan 12:53:18

Efter skogspromenaden satt vi på gräsmattan och tittade på husse när han spelade fotboll, helt plötsligt började Stella vrida och korva sig massor, krypa under mattes ben, åla sig i gräset och var märkbart besvärad av något. Jag vände, klämde och kände på henne och hittade en krypande pissmyra.. Vi satt tydligen mitt bland dom! 
 
Vi åkte hem och googlade lite och kom fram till att svalkande dusch med lite schampo kunde hjälpa och det gjorde det tydligen, Stella bara satt och njöt av vattnet. Nu har hon torkat lite och sover vid mina fötter stackarn, att något så litet kan göra så ont..
 


Kommentarer
Postat av: Christina

Skrivet 2012-07-17 Klockan 17:16:27
Men stackarn! Vet att Teo blivit "biten" av pissmyror också, var inte skönt för stackarn. Skönt att duschen hjälpte!

Tack! Ja, hussen har ju en bil nu men är jobbil så alla mina hundgrejer är inte tillåtna ;) Tycker vi får ta och skicka iväg dom på hundkurs ihop! Hehe.

URL: http://christinarooth.blogg.se

Postat av: A-L

Skrivet 2012-07-17 Klockan 20:43:03
Usch och fy:( Pissmyror är inte roliga, lyckades hamna mitt bland dem en gång och de tog sig in precis överallt, bokstavligt talat myror i brallan :P Så jag lider m vovven, hoppas det är bättre nu iaf!

URL: http://linnylinslus.bloggplatsen.se

Postat av: Ida

Skrivet 2012-07-17 Klockan 21:46:11
Usch satan vad otrevligt! Usch dessa kryp är inte trevliga! Jag tänkte höra vad det är för något slags schampo ni använder du och Stella? Med vänlig hälsning, Ida

Svar: Ja, stackarn men det blev bra sen som tur var! :) Vi använder "Pet Head, Feeling Flaky Dry & Sensitive Skin" och anledningen till att vi har just det är för att jag själv använder Bed head's schampoon så hunden ska ju inte ha det sämre, haha! På bilden på deras hemsida var det även en svart mops som reklam på just denna sort så det gjorde ju inte saken sämre. Det luktar ganska starkt av "strawberry youghurt" och jag kan inte svara om den luktar gott eller kemiska jordgubbar men det fungerar jättebra för oss och Stella blir fin i pälsen och inget mjäll. Dock tvättar vi inte med schampo så ofta heller då det inte riktigt behövs! :)
Stellabus


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se