I paketet!

Skrivet 2012-07-19 Klockan 15:39:50

I paketet vi fick låg efterlängtade kyldynan, en spårlina, tunabites(Stellas favoritgodis), små tuggskor, lite gnagpinnar till kaninen och några klickers som dom sålde ut billigt. Klickers har vi en hel drös av hemma men man råkar lägga dom lite överallt hela tiden så när man väl ska ha en så hittar man inte någon så det fick bli några extra :) 
 
Kyldynan kändes dock liten... Tog strl medium och Stella får plats på den men det blir inte mycket plats över så ska hon ligga på den får hon minsann klämma ihop sig lite, borde kanske tagit en large. Jätteläskigt material på "påsen" som kyler, i den var det något pulver i som blev en svällande gegga som man sedan stoppar in i fodralet. Men sval är den, inte absolut kall utan skönt sval..Sen behöver man tydligen bara "hälla på" några dl vatten på den i veckan för att den ska hålla sig så och efter säsongen ska den torka i skuggan och återgå till sin  lilla storlek igen så man kan använda den nästa år också. Har inte prövat ute eftersom vädret inte varit det ultimata heller men det kommer förhoppningsvis till helgen då vi ska åka till Gotland! :)
 
 
Smått och gott.
 
Kyldynan..


Kommentarer
Postat av: A-L

Skrivet 2012-07-21 Klockan 19:35:22
Åh en sån där kyldyna har jag funderat på tidigare:) Har Stella provlegat den och vad tyckte hon om det? Det där med att förlägga klickern känner jag inte alls igen, kör med en o samma och den hålls det noga reda på - tror inte L förlåtit mig om jag tappade bort den ;)

URL: http://linnylinslus.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se