Munhygien

Skrivet 2012-07-10 Klockan 15:57:41

Det här är Stellas "tandborstkit", den större tandborsten till de stora tänderna längre bak och den lilla var tänkt till de små framtänderna men dom är så svåra att komma åt så det blir snarare den lilla "fingersudden" på dom tänderna istället. Tandkrämen tycker hon smakar supergott men jag kan inte riktigt påstå att tänderna borstas ordentligt där bak, utan det är mer ett tuggande på tandborsten medans matte gnuggar den fram och tillbaka.. Är det någon som bra tips på hur man ska gå tillväga med tandborstningen? 
 
Efteråt så får hon ett smaskigt tandtugg, vi blev tipsade om dessa på bilden istället för vanliga dentastix av veterinären då tydligen dom här var inte lika mycket "skit" i. Men Stella tycker inte alls om den här nyttigare versionen lika bra som hon gör om de vanliga dentastixen. Dom här äter hon bara upp hälften av och sedan släpper dom överallt i lägenheten. Vad tror ni, gör dom någon verkan dentastix och spelar det någon roll om man har den "nyttiga" versionen? 
 


Kommentarer
Postat av: Fanny

Skrivet 2012-07-10 Klockan 17:09:18
Jag tror inte på några sådana mjuka tuggben, köper hellre märgben eller bucadogs tuggbitar :)

URL: http://melkerpug.blogspot.com

Postat av: Elin

Skrivet 2012-07-10 Klockan 20:48:40
Mycket bra kit, själv så får mina denstastix =)

URL: http://www.fluffmonster.blogg.se

Postat av: Fanny

Skrivet 2012-07-11 Klockan 05:59:38
provade Bucadogs för första gången nu när jag beställde hem foder sist. Då hade foderbilen.se rea på alla tuggben så jag passade på (bra ursäkt till hussen) ;)

Melker gillar dom! Jag tog storleken större eftersom han slukar allt i ett naffs, delvis därför jag inte är pro dentasticks. Den finns ingenting i dem som skulle vara bra för tänderna och dom hinner inte rengöra på Melker innan dom är uppätna. Som belöning för att man varit duktig och borstat tänderna är däremot inte helt fel :)

Bucadog är det enda märket på hundtandkräm och tuggben som påstår att dom har "enzymer" och annat som skulle vara bra för tänderna.. hade varit mycket lättare om hundar tålde flour, eller hur?!

URL: http://melkerpug.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se