Mopsprylar

Skrivet 2012-07-13 Klockan 19:12:04

Sen vi skaffade mops har jag (som säkert många andra hundägare) blivit en såndär "knäppis" som köper allt fint jag kan hitta i mopsform, finns inte mängder av det här i Sverige som tur är men en liten samling har jag lyckats skaffa mig. Jag brukade skratta åt min svärmor innan då hon är labrador-tokig och köper allt med labbar på och tonvis med prylar till hennes egen labradorOch nu sitter jag här själv, likadan fast med mopsar! ;)
Dessa söta kärleksmopsar är ett salt och peppar-par från Designtorget, jag tror vi yrade runt på 4 stycken olika butiker i Stockholm innan vi hittade mopsarna. Annars så fanns dom även med bostonterriers och boxer :)
 
 


Kommentarer
Postat av: Fanny

Skrivet 2012-07-13 Klockan 20:04:04
När vi lämnade uppfödaren efter första besöket när Melker var 5 veckor sa Mange "du får inte bli en sån mopstant som köper allt med hundar på".. haha oops.. nu har vi hundar överallt :)

Tack Cajsa, jag tror också Nice blir riktigt härligt, och Melker har ju det bra hos "morfar" med de andra hundarna. Det är när man inte har någon hund alls som man väldigt gärna hade skaffat en till.. hoppas på det i framtiden :)

URL: http://melkerpug.blogspot.com

Postat av: Sylwia

Skrivet 2012-07-14 Klockan 10:26:15
Hej på er!! Pratar man handla till mops , så hittar vi hitt :-) Bra att vi bor i en liten stad, med inga roliga affärer med mopsprylar. Roligt lässning. Stella är så lik Maya. Vi jobbar på med egen Blogg nu när stora dagen kommer ( För Almi) så ni kanske ser oss med. Maya pussar Stella!!!

Postat av: Emma

Skrivet 2012-07-14 Klockan 13:16:20
sv: Tack för din kommentar i min blogg! :) Jag håller med dig om att det viktigaste är att man lägger ned tid och kärlek på sina djur! :)

URL: http://emma.stjernstedt.net/blogg

Postat av: Tina och Polly

Skrivet 2012-07-15 Klockan 23:17:37
sådana prylar är nästan omöjliga att motstå! det finns nog inget med podencos för min del men jag har samlat på hundfigurer i fin porslin i över 15 år.. jag har nu ca 250 figurer och de är överallt! det är gallet... men är så gott för själen :)

URL: http://cutiepiepolly.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se