Kylväst på bryggan

Skrivet 2012-07-04 Klockan 23:28:50

Idag har vi hängt vid vattnet hela eftermiddagen, Stella badade som en galning och skulle släpa upp all tång hon hittade i vattnet på land vilket var ett jäkla jobb då det fanns hur mycket tång som helst.
Vi satte upp parasoll med skugga till Stella och det fläktade skönt på bryggan så hon var nöjd, även om det inte alls var kul att ligga under parasollet när man kunde göra massa annat :)
 
Vi passade på och pröva kylvästen från Hurtta också och kan meddela att vi är supernöjda, inte ens ett litet flåsande med västen på utan en sval mops som satt och vilade skönt i solen. Positivt var också att västen blir inte direkt blöt, utan bara sval om man känner på pälsen under när den sitter på. Var lite orolig att hon skulle kunna få någon form av fukteksem om hon skulle gå runt i en blöt väst men så var det inte utan man kramade ur det överflödiga vattnet innan man satte på västen sen får man blöta ner den igen när effekten börjar försvinna.
 
Stella har strl 35 på sin väst, såg i storleksguiden att dom tipsar strl 30 på mopsar men då skulle den nog ha blivit trång i halsen på henne och det kanske inte syns på bilden men Stellas hals är inte så bred för att vara mopshals ändå. Vi ska fortsätta pröva västen på promenaderna nu när värmen kommit också så får vi se om vi är lika nöjda då, men än så länge får västen höga poäng! :)
 


Kommentarer
Postat av: Catherine

Skrivet 2012-07-05 Klockan 10:47:26
Härlig dag på stranden! Kylvästen verkar ju fungera bra och den ser smidig ut också! Ska genast beställa till mopstjejerna:)

URL: http://queenlawless.se

Postat av: Malin & Dylan

Skrivet 2012-07-05 Klockan 11:45:50
Kul att kylvästen funkar! Min vän har en sån till sin hund också och vad jag fått för mig så är hon nöjd:)

Ja, denna eviga fråga om foder. Jag har forskat rätt så mycket och torrfoder är inte bra. punkt slut. Sen är det vissa hundar som mår jättebra på torrfoder och de överlever och kan leva ett fullgott liv. Men det man kan märka det på är att man behöver gå oftare till Veterinär tex.
Min mammas och pappas hund som är 15 år idag har gått till veterinären kanske 5 ggr i hela hans liv pga av saker man måste kolla upp. (alltså inte vaccinering osv). Och de flesta av dom har varit nu på senare dagar. De har alltid lagat egen mat till honom och jag tror att mycket ligger där.
Laga eget, barfa eller färskfoder är det som är bäst för hunden. Laga eget måste man ha ganska bra koll så att hunden får i sig allt den behöver. Barf tycker jag själv verkar krångligt och just det där med frys osv (behöver mycket plats).

Vi har inte så stor frys här hemma heller och vi har helt enkelt givit Dylan ett frysfack. Där han har sin mat och vi har vår i resten (typ 3 fack). en mops kan nog äta en 500 g korv på 2 dagar. Så det blir inte så många korvar på en vecka. 3-4 korvar. Jag köper ca 10-15 korvar åt gången och får ner det i frysen utan att vi behöver lida;)

Vom og hundemat är jag supernöjd med! det finns en sida på fb för vom og hundemat, Gå med i den och börja ställa frågor om du undrar över ngt där. Bäst är att mixa de olika sorterna som finns om hunden klarar det. Var inte rädd att blanda i lite grönsaker / frukter/ Laxolja/ gurkmeja....ja....lite allt möjligt:)
Kolla in www.cutiepiepolly.blogspot.se för mer tips om vad man kan ge till sin hund:)

Hoppas att det löser sig!

URL: http://www.hundendylan.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se