Kyldyna

Skrivet 2012-07-11 Klockan 09:56:18

 
Någon som prövat kyldyna? Har funderat på att köpa en som man kan ha med sig ut på gräsmattan osv, vi har ju en kylväst men något att bara ligga på kan ju vara bra att ha. Kan man shoppa för mycket? Linus säger att jag gör det.. Haha! :) Men det finns ju alltid anledningar att köpa saker till lilla hund!
 
Fanns många väldigt dyra men den här på animail för 299:- såg ut att vara något som jag tänkt mig, man blöter ner den och stoppar in den i ett fodral så hunden blir inte fuktig heller, sen dunstar vattnet av sig självt med tiden. Jag har beställt prylar därifrån förut och det går fort, man får grejerna till dörren och dom har billigare ben än våran djuraffär så då passade jag på att kasta med lite sånt samtidigt i beställningen. Hoppas grejerna kommer innan helgen då vi ska ut på landet på en sk. "skördefest" med familj och vänner och om det blir fint väder hela dagen kan det vara skönt med en kyldyna för vovvarna att ligga på :)
 
Två arbetspass till semester, käääämpa!
 
 


Kommentarer
Postat av: Christina

Skrivet 2012-07-11 Klockan 21:26:52
Oh, tack för tipset! Ska kika på dom :) Har också kikat på en sådan kyldyna. Skriv gärna vad du tycker om den om du köper en! :)

URL: http://christinarooth.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se