Miljöträning på festdagarna

Skrivet 2012-08-03 Klockan 13:48:17

I helgen är det "Nyköpings festdagar" så det är karnevalståg och marknadsstånd längs hela storgatan, mycket folk och livat. På förmiddagen passade jag på att ta Stella på en tur längs storgatan och koppeträna/miljörträna/hundmötesträna, självklart var hon lite stressad i början men då började vi med att stanna till och bara titta lite, det gick förbi några större hundar och Stella buffade litegranna och drog framåt men kom snabbt tillbaka ner i varv. Vi tog oss ner till mitten av smeten där vi satte oss på en bänk och bara tittade, GALANT gick det och efter en halvtimma så låg Stella på bänken och halvsov när folket strömmade förbi, när det gick förbi hundar så lyfte hon lite på huvudet, öronen och höll lite koll. Efter en stund hörde man ett par stora hundar skälla ordentligt en bit bort och då skulle självklart Stella mopsa upp sig och svara, men la sig ner igen när matte sa till. När vi suttit ca en timma gick vi hemåt jag och min trötta mops, nu ligger hon utslagen under kökssoffan och orkar inte ens resa sig när jag öppnar kylskåpet.. 
 
Vi fick även beröm av en tant som berättat att hon tyckte vi var så duktiga, hon orkade inte träna i stissig stadsmiljö med sina hundar utan lämnade dom i bilen istället men att hon ångrade sig när hon såg oss. Vi gick även förbi ett marknadsstånd som sålde hundgodis och Stella fick självklart smaka, festdagar är roligt!
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Sylwia

Skrivet 2012-08-03 Klockan 18:35:39
Duktiga tjejer. Jag brukar gå med mina på tisdagar då vi har torgdag och socialträna. Då gör vi mopsreklam, för det är många som stannar och vill prata om hundar. Roligt tycker vi alla tre.
Hälsn//Sylwia,Maya och Almi med sina barn


URL: http://pugishdelite.blogg.se

Postat av: A-L

Skrivet 2012-08-04 Klockan 09:29:32
Duktig vovve:))Sån träning tar på krafterna!

URL: http://linnylinslus.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se