Blodpudding till mopsen

Skrivet 2012-08-11 Klockan 19:55:33

Nu har jag varit lite ambitiös och gjort smaskiga godisar till lillbusen, blodpudding som jag torkat i ugnen på 100 grader i cirkus 2-3 timmar beroende på hur man vill ha konsistensen och jag vill ha dom hårda utanpå men brytbara och lite mjuka i mitten. Jag förvarar dom i frysen och tar upp en liten drös då och då, men om man torkar dom snustorra i ugnen kan man förvara dom torrt i något skåp. 
 
Det SKA ju vara väldigt billigt att göra eget hundgodis men jag kan bara varna för dessa små goda rackare för senast jag gjorde sådana så blev matte 1200 kr fattigare och Stella fick en tub ögonsalva av veterinären... Jag gjorde dom nämligen snustorra senast och när man har skurit dom som jag gör så blir kanterna på godisarna ganska vassa och hårda efter man torkat dom i ugnen. Har man då (som jag) en söt liten mops som sitter precis vid fötterna på matte och väntar med stora ögon på att få något smaskigt medans man stoppar in dessa godsaker i en aktiveringsboll OCH MISSAR bollen, då finns det en yttepytte-asabasa-liten chans att hörnet på denna lilla godis bestämmer sig för att träffa PRECIS i den lilla storögda mopsvalpens öga och man får gå till veterinären för att få en salva mot reva på hornhinnan. Höjden av otur! 
 
 
 
Men det hindrar inte mopsen från att älska dessa, gör godis vettja!


Kommentarer
Postat av: Fanny

Skrivet 2012-08-14 Klockan 22:05:25
nästa gång avancerar ni upp och kokar grishjärta ;) nomnom

URL: http://melkerpug.blogspot.com

Postat av: SYLWIA

Skrivet 2012-08-16 Klockan 20:56:39
Oj varför så dyrt besök? Ögönspecialist? Får köpa skyddsutrusning till busmaya för hon är också överallt. Hoppas ögat är nu OK. Kram på er!

URL: http://pugishdelite.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se