Bakåtnysningar?

Skrivet 2012-08-17 Klockan 13:51:00

Senaste dygnet har Stella haft flera sk. bakåtnysningar/inåtvända nysningar och allt vad det nu kan kallas, hon vaknade även på natten av att hon hade en. Hon får lite småpanik och tyr sig till mig och jag håller ett finger för nosen vilket gör att hon öppnar munnen istället och allting släpper. Hon har haft liknande innan men oftast i samband med att hon badat mycket eller dränkt huvudet i vattenskålen och dragit in massa vatten i nosen men nu kunde jag inte koppla ihop det med något sådant + att hon fick dom gång på gång. Jag ringde till vetten och hörde mig lite för med tanke på noskvalster osv. men vi bestämde oss för att vänta över helgen och se om det bara var något som kommit in i nosen och inte ville släppa, fick råd om att droppa lite koksaltlösning i nosen så det gjorde vi. Några minuter senare började hon nysa(fast åt rätt håll) och det kom ut massor av vitt snor ur ena nosborren gång på gång så jag fick ta papper och torka bort det och sedan dess har det inte varit några fler nysningar. Jag har tittat i nosen och ser ingenting konstigt så förhoppningsvis så var det snor som satt i vägen eller något litet som kom ut med snoret?
 

stella gräsnos
 
Har någon varit med om liknande, brukar era hundar få sådana nysningar och isf hur ofta?


Kommentarer
Postat av: Fanny

Skrivet 2012-08-18 Klockan 07:54:32
Melker har haft det till och från, han blir också rädd och vill att man tröstar honom :( jag har funderat på noskvalster men det kan nog vara som du säger: att det sitter något litet i nosen och irriterar. Åke nös extremt mycket en gång och då hoppade det ut ett riskorn, haha!

URL: http://melkerpug.blogspot.com

Postat av: Anna Posh Pooches

Skrivet 2012-08-18 Klockan 11:01:40
Min ena Chi gör det ofta när han blir exalterad eller det blåser mycket ute. Håller det i sig kan det ofta sitta ett litet grässtrå däruppe. Det är ju möjligt att det kom ut ihop med allt annat :)

URL: http://www.poshpooches.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se