Getingjävel

Skrivet 2012-07-31 Klockan 20:52:49

Vi bor i husses föräldrars radhus den här veckan för dom är bortresta och vi vill slippa lägenheten så har vi en baksida med altan som dörren står öppen till så Stella kan springa ut och in som hon vill men hon brukar inte vara borta så länge utan kommer in och pejlar läget ibland också
 
Här satt jag i lugnan ro och skulle fixa till en film på "dagens aktivitet" då jag i brist på svala vindar lärt Stella gå slalom mellan mina ben under dagen och efter en stund så gick jag ut för att titta till lilla busen och får se en riktigt oskyldig mops sitta ute i solen.."pläh" sa hon och Stella spottar ut en geting utan gadd mitt framför fötterna på mig. helveteSittande smackandes och lite drägglandes tittade hon på mig så det blev ett snabbt samtal till veterinären och vi var iväg. Veterinären hittade ingen större reaktion på henne förutom att hon var väääldigt trött och lugn för att vara Stella (hon har träffat henne flertal ggr vid vaccinationer osv). Hundar skällde och Stella bara stod och blundade? Till slut hittade vi gadden i överläppen på henne så bort med den och en spruta betapred på det och vi var nöjda. Inga tecken på överkänslighet eftersom hon inte alls var speciellt svullen vilket var tur. Sprutan kickade in fort och hon blev sig själv redan när vi stod och skulle betala, tänk att man kan bli så glad av att höra sin mopsiga men ack så underbara odåga gå igång och skälla? ;)
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Christina

Skrivet 2012-07-31 Klockan 21:00:42
Skönt att det gick bra med getingsticket! Tycker getingar är äckliga :/ Jag har tränat in stå med hjälp av grytunderlägg! Har lagt fram ett grytunderlägg och så klickat när de ställt tassarna på det till att börja med. Sedan har jag lagt till ordet stå, sedan flyttat hunden med grytunderlägget till fotposition och sist tagit bort grytunderlägget.

Hoppas du förstår vad jag menar! :)

URL: http://christinarooth.blogg.se

Postat av: Fanny

Skrivet 2012-08-01 Klockan 05:59:01
vilken tur att det inte blev värre! så läskigt :( avskyr dessa kryp.

jag ska försöka förklara hur jag fick med Melker på bakdelskontrollen! när han hade fattat grejen började jag endast belöna när han kom närmre mig. ibland rörde jag mig mycket långsammare runt och då hann han ikapp mig liksom.. och ibland stod jag bara och trampade på stället. vart enda litet steg närmre till din vänstersida ska belönas och i övrigt kan belöningen utebli så långt det går. hoppas du förstår! :)


URL: http://melkerpug.blogspot.com

Postat av: A-L

Skrivet 2012-08-01 Klockan 10:53:10
Oj vad otäckt! Tur det gick så bra! HAr haft en hane som var allergisk:( Förbaskade kryp som dyker upp sommartid!

URL: http://linnylinslus.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se